Zweedse krant trollt Trump op de meest epische manier

Zoveel mensen zijn President Trump aan het trollen nadat hij zinspeelde op een aanval van het terrorisme in Zweden, die nooit gebeurd is.

“Je kijkt naar wat er gebeurt in Duitsland, je kijkt naar wat er gisteravond gebeurt in Zweden. Zweden, wie zou dit geloven,” zei Trump.

Later verduidelijkt hij dat zijn verklaring een verwijzing was naar een verhaal, dat later is ontkracht, dat op Fox News werd uitgezonden.

Maar niet voordat een Zweedse krant Aftonbladet, een zeer behulpzame lijst in het Engels maakte met een samenvatting van de dag in het nieuws:

03:24 (lokale tijd): Een man stak zichzelf in brand bij Sergels Torg, een plein in het centrum van Stockholm. Hij werd naar het ziekenhuis vervoerd met ernstige brandwonden. Er is tot dusver geen informatie over zijn motieven, maar de inlichtingendienst maakt geen deel uit van het onderzoek.

18:42: De beroemde zanger Owe Thörnqvist had wat technische problemen tijdens repetitie voor de zangwedstrijd “Melodifestivalen”. (Echter, de 87-jarige zanger is er nog steeds in geslaagd om de overwinning veilig te stellen van de volgende dag.)

20:23: Een man overleed in het ziekenhuis, na een ongeval op het werk eerder die dag in de stad van Borås.

20:46: Als gevolg van barre weersomstandigheden in de noordelijke delen van Zweden was de weg E10 gesloten tussen Katterjåkk en Riksgränsen. Als gevolg van sterke wind en sneeuw in de regio heeft de Met Office ook een lawine waarschuwing afgegeven.

00:17: Politieagenten stelde een achtervolging in voor een vluchtende Peugeot door de centrale delen van de Zweedse hoofdstad Stockholm. De achtervolging eindigde met politieambtenaren die de verdachte rammen bij Engelbrektsgatan. De bestuurder wordt nu beschuldigd van het rijden onder invloed, verkeersovertreding en autodiefstal.

Bij lichtere NIEUWS:

11:23: Ok, laten we niet nep nieuws zijn, dit verhaal vond plaats in het najaar, maar werd gemeld vrijdag voor de lunch en we dachten dat je zou het leuk vinden. Een houten eland kreeg de aandacht van een smoorverliefde eland stier. Het gebeurde allemaal in de tuin van 79 jaar oud Ove Lindqvist in Byske buiten Skellefteå, Noord-Zweden. “Ik dacht dat het een ​​gevecht zou beginnen, in plaats daarvan bereed hij de houten eland driemaal”, zei hij.

Gewoon om samen te vatten: Er was een man die zichzelf instelling in brand in Stockholm, een oude en beroemde zanger had technische problemen,  en er was een dronken achtervolging en een wegafsluiting.

Geen spoor van terreur aanslagen.

 

BONUS: Trump beweert drugs zijn goedkoper dan snoep, Amerikanen facepalmen gezamenlijk.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *