YouTuber creëert 20-foot vuurtornado die net zo fascinerend als dat het gevaarlijk is

Spelen met vuur is waarschijnlijk niet het beste idee, maar wat als je het op een super coole manier doet? Zoals een gigantische 20-voet lange spiraal van vlammen maken, gevangen in een grote metalen kooi die continu ronddraait?

Nou als je dat idee had, sorry, het is al gedaan door Colin Furze, een “Britse garage uitvinder / video maker.” De Youtuber heeft al miljoenen verbaasd op het internet met een aantal gekke wetenschappenlijke creaties, zoals een zelfgemaakte hoverbike, een gigantische Star Wars AT-ACT tuin, en, natuurlijk, volledig geautomatiseerde klauwen geïnspireerd door de X-Men’s Wolverine.

Zijn nieuwste wonder – die ontzagwekkende vuurtornado die misschien wel de grootste ooit gebouwd door een mens zou kunnen zijn – werd samengesteld met behulp van een go-kart en een 20-foot kooi. De go-kart draait de kooi rond terwijl een boel vuurwerk aan de top de hele zaak nog spectaculairdermaakt.
Je moet het echt zien om het te geloven.

Maar Furze zal misschien niet willen dat de vlam opnieuw aangaat … of op zijn minst, Smokey Bear zou het waarschijnlijk niet aanraden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *