Miley Cyrus kondigt haar voorkeur aan voor Hindu gebeden over de Super Bowl op Instagram

Miley Cyrus verraste haar Indiase fans aangenaam vanmorgen, toen ze een foto van een Lakshmi Puja setup, waar ze een deel van was, heeft gedeeld. De foto toont een priester onder het uitvoeren van de ceremonie.

Ze is blijkbaar aan het bidden tot de hindoe-godin van de rijkdom, wie meestal wordt aanbeden in Indische huizen tijdens het festival van Diwali.

Miley geeft een bijdehand onderschrift aan de foto ‘#FruitBowl over Super …. #offering’ wat haar voorkeur aangeeft op de dag omgeven door NFL buzz.

#FruitBowl over Super…… 🍇🍐🍑🍒🍌 #offering

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

De foto toont een geïmproviseerd gebedsgebied vol met wierookstokjes, een fruitschaal, snoep, kaarsen, lampen, bloemen en ga zo maar door. Ingelijste foto’s van (waarschijnlijk) Mileys spirituele goeroes kan ook worden gezien.

Andere post onthulde bloemblaadjes, matrassen en kleurrijke kussens bezaaid over de vloer van wat naar verluidt haar hotelkamer is in Mysore in de zuidelijke Indiase deelstaat Karnataka.

❤️PUJA ❤️

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Mileys spirituele neigingen zijn al eens eerder opgedoken. In 2012 maakte ze nieuws voor het krijgen van een ‘Om’ tatoeage op haar linker arm. Het Om is een populaire hindoe-symbool en haar fans hadden gespeculeerd of ze zou beginnen met het hindoeïsme te beoefenen.

Miley staat geboekt voor India in mei in de stad Nagpur, ongeveer 500 mijl van de entertainment-hoofdstad van Mumbai. En tiener sensatie Justin Bieber zou haar daarbij gezelschap houden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *